HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Mar-2008 18:59 Email | Share | | Bookmark
Bob&Uji,KL&Dublin

 
 
 
View all 33 photos...







hpp ho!
I'm hppy!I'm hppy!I'm hppy!

Hello everyone,lama gak x update since laptop having problem,hehee,this time upload wedding photo Uji&Bob,couple ni both kerja kat Dublin,balik Malaysia tuk kahwin je,Uji ni seorang 'tukang kira-kira',hehee,accountant lah,Bob lak chef,senang keje Uji,xyahsusah2 masak,if u guys notice their wedding ada banyak rama-rama,everywhere,even kat kepala Uji,heheee,dengar2 diorang akan ke Tioman for honeymoon and than balik Dublin balik,CONGRATES guys,semoga hingga ke akhir hayat n cepat2 dapat anak, InsyAllah.

Mesti u guys tertanya nape aku letak I'm hppy 3 kali tu kan,sebabnya,act wedding ni aku tag with one of the wedding photographer yang 'enksem' kat malaya,heheheee,utk kali pertama aku dapat ikut MukhrizLatif(ML), candidsyndrome(CS) senior photog, fuhhhhhh,mmg best dapat keje n tgk ML bekerja,ekstrem dier amik gamba,cara dier shoot,angle,kejar moment,semua terbaikkkk(bukan memuji nihhh tp realiti,hehehee), banyak dapat aku belajar,tq bos!,aku sangat teruja.

I also would like to thanks candidsyndrome(CS) for giving me this wonderful opportunity, hopefully one day i can be a part of the team




Friday, 14-Mar-2008 20:12 Email | Share | | Bookmark
HIBERNATE

Quote:
HIBERNATE for a while

will come back with more entries



Hpp


Friday, 22-Feb-2008 14:59 Email | Share | | Bookmark
UPMwithLOMOKIDS


Quote:
more to come,stay tune,weee

disclaimer:pic ats nih bukan amik pakai cam lomo,cuma dishoot mase outing with lomokids.

Hpp


Thursday, 21-Feb-2008 17:01 Email | Share | | Bookmark
UMMU has warded!!!















Hpp ho!

Ummu is my youngest sister,dier masuk wad sebab kene operate ketumbuhan dalam perut dier,my mom pun pernah operate bende yang sama dulu,those pic taken one day after dier operation,sekarang dah 93% sihat kot,dah boleh jalan and gelak-gelak,kalau x b4 this x boleh gelak sebab jahitan lom bukak lagi,so ummu after this jaga sikit kesihatan n loss some weight yepppp,hahaaa ,nasihat orang je pandai,weee~,one week after that my eldest sister lak operation kaki dekat hospital yang sama n today aku jatuh motor,kaki luka2 wooo,sakittt,adik-beradik malang,hahahaaa



HAFIDZKAMARUDDIN
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz


Tuesday, 19-Feb-2008 20:49 Email | Share | | Bookmark
BANDUNG bergoyang-goyang


Din's family on holiday,uyeaahh


nyum,nyum


bapaku rempit


naruto,mase kat puncak ramai gile org kerumun nak jual souvenior


love is on the air,hehe


POP


teksi ni pe namenye eh?


MUSHOLA di McD,i'm loving it


peminta sedekah mmg byk,ni dekat chempeles(betul ke eje?)


my parents in front of the hotel,cheese...


budak arab ni suke betul dapat jumpa monyet,ni dekat mini jakarta


ukiran di satu dinding rumah di mini jakarta


menunggu pelanggan


Isyraf,comel dak ni,same2 holiday,satu tour agency,rindu same dier


bende wajib kalo makan,air basuh tangan sorang satu n air teh xde gule,hehee,but yang dalam pic ni,air belimbing


they approach us mase kat airport,nak kilatkan kasut,bile tanye berape charge,dorang jawab"seikhlasnya pak".

Quote:
pic ni semua mase holiday kat indonesia raya cina hari tu,this was my 2nd time gi oversea,after Singapura lame dulu,heheee,dan my 1st time naik flight ,i'll tell a whole story later,igt nak tulis panjang2 kat blog,kalo da siap nnti aku letak link disini

Hpp


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net