HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Jan-2008 14:24 Email | Share | | Bookmark
Layar Tanchap,Galeri Seni Shah Alam











Quote:
event yg best,de macam2 talent,macam2 band n solos from many genre,hehee,emran jamaaain pun ade,heeh infinatez,duniya,funky doryz n miss fynn rawwwwkkk!!!,tp x stay sampai abis,x smpt tgk noh peform,huh http://layartanchapshahalam.blogspot.com/




HAFIDZKAMARUDDIN
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz


Monday, 7-Jan-2008 11:10 Email | Share | | Bookmark
HUJAN


Quote:
catch hujan at the gigs near you and get their latest ep:)check check rock rock,they produce great music yo!!! http://www.myspace.com/kugiranhujan




HAFIDZKAMARUDDIN
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz



Friday, 4-Jan-2008 19:58 Email | Share | | Bookmark
Izza belated birthday party :)

 
 
 
View all 38 photos...














hpp ho!

hye all,izza act my roomate at PSIS,kobe,punye gf,he invited me to her gf's party n ask me to bring along my cammie,on that day act mmg da plan nak gi KL,nak cr tsert kurasaraksasa http://www.myspace.com/kurasaraksasa kt anaxxe,cm n offshoe trigger kat pertama, too sad x sempat nak grab tsert sbb dier launch at 5p.m n aku sampai at 6p.m,hot stuff giler,act mase kat kl still teragak2 nak pergi the party but since dah ade kat kl aku pergi je lah,makan free x susah sgt cr umah izah,cuma x nampak 1st lorong tu,heheeee,kobe kene jemput aku kat petronas,sampai je kobe introduce kat izza,n izza' fam,izza's mom mmg rawkkk gile,sporting sangat,heheee,untung kobe ,diorg tgh wat preparation for the party n the bbq,izza wat style garden with many mini candle,nice concept,btw izza just finished her study at melbbourne aussie,that day aku br je beli offshoe trigger,so sempat la try2 n eksperiment with their frens yg minat cam gak,act x byk pics aku shoot during the bbq since gelap n susah nak cr light source,camera x detact (i have 2 master shoot in this situation!!!in the low light ),so shoot mase potong kek n shoot with her frens je but the intresting part was mase dah habis party a few close frens je tinggal,so aku ajak dorang begambar,x sangka aku they r very sporting,macam2 aku suruh,semua ikut je,kaki begambar dorang ni,happening gile,aku pun excited gilerr nak shoot,macam dah shoot indoor potraiture lak best betul,so lps ni kalo aku nak eksperimentasi with outdoor potraiture,aku dah tahu nak panggil sape,heheeee,here i would like to wish happy belated birthday to izza,semoga panjang umur,dimurah rezeki,n akan sentiase bahagia with kobe

Quote:
since fp de problem,xleh upload cam biase,ti dah ok aku upload yaaaaaah


HAFIDZKAMARUDDIN
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz



Monday, 31-Dec-2007 06:21 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan,Hiey&Rezan,Taman Cheras Jaya

 
 
 
View all 58 photos...



















hpp ho!

entry kali ni engagement between Hiey&Rezan,Rezan act my bbf,ziana punye sis,use to call her kak ngah,dier dah book aku sebulan sebelum majlis,aku ngan diorg punye family mmg dah kenal lame since dier duduk klang,sabak bernam n now cheras,parents diorg mmg sporting,mak dier baik gile,kalo aku datang mesti suruh makan dulu,sampai jodoh aku pun dier nak cr kan rezan ni sporting gile,aku suruh buat ni,buat tu,semua dier ikut je,dier kate dier x reti posing cantik2,dier reti posing gedik jeee,hehehee,enjoy gile kerja ngan dier,one more thing dier punye majlis siap ade pelamin,sesi photography kat pelamin macam dah bersanding dah,hehe,havoc,her younger sis lak always ready nak pose for my cam,kelakar,mmg byk aku shot2 yang dapat aku cover,but mase tgh sarung cincin,batt flash habis lak,aku ganti batt tp xbole on,aduuhh,terpaksa aku guna built in flash n start using manual mode,panik gak since aku tahu gamba mesti x cun kalo guna built in flash,then aku cari balik batt lame dalam beg,luckily boleh pakai,yeaaahhhhhh then aku ngan kacaknya terus sambung mengeshoot,kawan2 dier pun sporting bile ajak bergambar,aku stay sampai habis majlis,on that day diorg wat suprise for their parents 27th anniversary,de kek n satay,kenyang...hehe,happy anniversary makcik n pakcik,27 tahun dah,hope bahagia n sihat selalu,n kepada Rezan n Hiey,congratulation n kahwinlah cepat2,hehehe



HAFIDZKAMARUDDIN
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz




Monday, 24-Dec-2007 20:36 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon!!!Majlis Pertunangan Khai&Rezan,Taman Cheras Jaya



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net