HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 23-Dec-2007 20:49 Email | Share | | Bookmark
Bad&Siti,Majlis Perkahwinan,Taman Sri Andalas Klang

 
 
 
View all 27 photos...











hpp ho!

part 2 lak gambar mase majlis perkahwinan,wondering why i'm calling it majlis perkahwinan instead of majlis persandingan?sbbnye majlis ni xde bersanding although ade pelamin,tp ada berarak n kompang dr budak2 kecik yg cute miut,heehe,pengantin berarak around 12.30 and then makan beradab,one thing yang really new for me is tukar2 persalinan, kak ct tukar 2 pasang baju,baju jepun n minangkabau,nasib baik xde masalah nak posingkan dier since mak andam tolong guide kan, cuma aku kene cari angle yang betul je,n again flash main peranan,aku mmg kene betul2 masterkan skill gune flash ni lastly aku nak ucapkan lagi sekali Selamat Pengantin Baru kepada kak Siti& abang Bad,semoga berbahagia selalu n tq bg peluang kat apis cover u guys punye wedding



hafidzkamaruddin
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz




Friday, 21-Dec-2007 04:55 Email | Share | | Bookmark
coming soon!!!majlis pernikahan Bad&Siti,Taman Sri Andalas Klang

 
 
 
View all 36 photos...

hpp ho!

act this is my cousin nye wedding, my mom punye abang punye anak,since dier x hire mane2 photographer,aku yg amateur ni pun volunteer la,nak cari pengalaman,aku cover nikah ngan sanding skali, erm byk yang aku blaja, dari segi shot yang nak cover, ade gak wat homework sikit2,aku byk explore guna sb600 aku yang baru beli tu,n then aku try guna macam2 mode,but i'm still not satisfy with my work, more to explore dude!!! btw aku nak ucapkan selamat pengantin baru kepada Bad&Siti, semoga kekal ke anak cucu, cepat2 la dapat anak


hafidzkamaruddin
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz



Saturday, 15-Dec-2007 19:45 Email | Share | | Bookmark
bestbestfren???



hpp ho!

as they keep asking me bile nak masukkan pic dorang dalam fp nih,so aku masukkan la sekeping,he he,tadaaaaaaaa.from left cupin, mai, ziana & apeng, dorang ni frens since secondary school, sampai sekarang still fren lagi, act de 2,3 orang lagi, tp ni gamba masa celebrate mai's convo, ni 1st time guna SB600 yang aku br beli petang tu


hafidzkamaruddin
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz


Monday, 26-Nov-2007 20:22 Email | Share | | Bookmark
Angah's Convocation

 
 
 
View all 11 photos...







Saturday, 17-Nov-2007 18:37 Email | Share | | Bookmark
Ustaz Akil Hayy@PSIS















[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net