HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Sep-2008 15:34 Email | Share | | Bookmark
Ekin+Ajib Teluk Kerang Pontian Johor












Hpp ho!

erm.....errrrrr....tergap gap lak...kali ni wedding kedua aku kat Johor, kampung lelaman moqh, hehe, tp kali ni bertolak awal...jumaat pkl 8 malam, pukul 11 lebih sampai, kitaorang tido umah moqh, esoknya pagi2 lepas sarapan bertolak ke 'Teluk Kerang Rebus', Pontian...rumah ekin.

wedding ni antara wedding yang paling happy+best pernah aku shoot, flow dia menarik, siap kene bayar tol 2,3 kali, meriah betul, member2 ekin plak sporting habis, dari make-up sampai outdoor potraiture setia je disisi, heheee, happy memanjang je diorang nih...tuk shot lompat2 tuh, diorang mmg dah plan awal, sempat praktis lagi sebelum tu, dengar cite sampai berpeluh ketiak, hahahhaha

pape pun thx pada ekin n family+friends for the warm welcome n hospitality, teruskan melompat ye, tp bulan puasa ni kurangkan sikit, heeeee, congaratulation to u guys, semoga cepat2 dikurniakan anak yang soleh dan solehah*skrip ramadhan

*act nama tempat tu 'Teluk Kerang' je, pandai2 je tambah 'rebus', hehheee


trillion thanks to Mukhriz Latif senior photographer of candidsyndrome coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com





Monday, 25-Aug-2008 17:14 Email | Share | | Bookmark
Carla Bruni - L'amoureuse



1:17 am in the morning
falling in love with this song after i saw da clip on channel v, the melody n da voice is so beautifull, its from Carla Bruni and da song call L'amoureuse, really dunno what this song is about coz is not an english song, dun hv any idea what langguage is this, anyone???

Quote:
sorry x dpt update fp ni selalu cam dulu, quite busy with college stuff, but i'll try to update if de masa, byk lg wedding entry x upload, enjoy da clip dulu yahhhhhhhhhh, hppy!


Wednesday, 13-Aug-2008 09:48 Email | Share | | Bookmark
black kebaya!...'mai' my bestpren






penatnye....tggu train tadi...sejam lebih, cam sauna jee, baru sampai umah nih, sat g nak tido jap, hahahaha, malam kang nak sambung sketching yaw!!! b4 that upload gamba bestpren aku sorang ni jap, 'mai', hari tu turn ziana, kali ni turn mai, dari semalam dia text ak, gamba da upload lom? ak letak 4 dulu ye mai! enjoy the pics n leave the comment!!! ti ada masa aku cite pjg lebar lagi pasal photoshoot nih...hppy!

Quote:
the pic turn out quiet good, never realize that mai got such a big talent, hahahah, with a lil guide she manage to give the pose that i want, very natural...


Monday, 4-Aug-2008 15:34 Email | Share | | Bookmark
Mira+Kunsa, Dewan Banquet UPM









Hpp ho!

lalalalalalaaaaa kerja la....lalalalala belajar laaaa, hahahahaha, lalalalalala, tetiba bunyi tayar kete wat emergency break, santa clouse muncul, pic wedding mana? hahaa, merepek jap...hahaaa, sebelum nak wat keje2 lain upload dulu gamba nih, jap lg nak kemas buku nak prepare baju, hahaha, back to school yaw!!!*doakan aku rajin dan berjaya yahhh

kali ni event Mira+Kunsa, 2 event dlm 1 hari, solemnization n reception, dengan sekali lafaz je Kunsa sah menjadi suami kepada Mira, Alhamdulillah, caya lah! bak kata nubhan, hehee, majlis ni simple tp meriah, xde sanding, just berarak, makan beradab n then potong kek, mira ni memang gila2 n sempoi, nampak kamera je, wat muka x senonoh, hahaha, kunsa lak relax je, hehehe, yang penting special menu hari tu, sate n cendol, nyum....hehee, kapada Mira+Kunsa congratulation dan semoga berbahagia selalu, hppy!

*cuba korang luangkan masa baca puisi atas tu....

trillion thanks to Mukhriz Latif senior photographer of candidsyndrome coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com


Thursday, 24-Jul-2008 11:52 Email | Share | | Bookmark
flying lesson atau pelajaran terbang



Quote:
bulan lapan ni akid dah nak masuk setahun, jalan dah pandai, marah dah pandai, makan durian pun dah pandai, terbang je belum, tgh training lagi nih, heheheee

*gadis dalam gamba tu bukan ibu dia, tp aunty dia, ada hati nak ajar akid terbang, dia pun lom lepas, berat sgt...weeeeeeeeee


previous akid's entries
01
02
03



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net