HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Jul-2008 06:21 Email | Share | | Bookmark
Amal+Megat The Engagement 28Jun2008








Hpp ho!

tunang lak...asik wedding je, kali ni pertunangan antara Amal dan Megat@Kajang, act ni job mas, disebabkan bos(moqh) gi becuti-cuti di Bandung so aku ikut dia, leh aku sedut sikit ilmu dari mas, hehhee, bukan sedut lemak ye, lemak aku pun da cukup, event ni flow dia laju sikit, bincang2, then sarung cincin, sarung cincin pun laju je, tp yang bestnye pasal event ni, kawan2 amal ramai yang datang memeriahkan majlis, so byklah gamba bersama kawan2, diorang mmg wicked, pantas je ble suruh posing, heheee, couple ni tunang x lama, 2 Ogos ni diorang nikah lak and diaorang hire CS for their big day, so guys, jumpa 2 Ogos ni yeaaaaaaaaaahhh, hppy!

*thanks to mas coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com


Wednesday, 16-Jul-2008 17:38 Email | Share | | Bookmark
Shafiq+Solehah The Reception 29Jun2008









Hpp ho!

Kajang, Kajang, Kajang, pe yang popular pasal kajang???? tekalah....
5...4...3...2...masa tamat
jawapannya...SATE
kali ni reception Shafiq+Solehah, Shafiq ni adalah anak kepada usahawan melayu yang sangat terkenal, sape lagi...Hj Sahmuri laaa, pemilik Sate Kajang, this time aku ikut sapexoxo, pengantin bersiap dekat Hotel Equotorial Bangi, sampai2 je dah de 3,4 photographer lain, fuhhh, mengalahkan artis, wedding dorang ni mmg grand, berkonsepkan ala-ala jawa, pengantin berarak naik pedati dr bawah sampai ke rumah, kawasan rumah dia berbukit sikit, pedati tu bukan kuda atau gajah yang tarik tp pekerja-pekerja Hj Sahmuri yang bersongkok jawa dan berkain batik, sangat meriah masa berarak tu, ramai gile photographer n tetamu, fuh...cabaran..., menu istimewa masa hari tu tentulah sate kajang, tp yang lg special ada ABC dengan dadih, meleleh....., tp datang nak kerjakan, so makan sikit2 je lah, hehehee, sikit ke? ape-ape pun congratulation to Shafiq+Solehah, semoga cepat2 dapat anak

trillion thanks to Shafiq Akmal senior photographer of candidsyndrome coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com


Monday, 14-Jul-2008 22:13 Email | Share | | Bookmark
sepetang salmah salmah



Quote:
hohohoh, potraiturekah?, x act, ni member2 my best fren, ziana*cik salmah free hair, ptg tu dorang ade small gathering kat Pak Li sec 7, aku join sekali sbb aku yg fetch ziana kat ktm, hari tu gak dorang sambut hari jadi cik salmah yang berbaju kurung tu, lps hbs lepak2 n borak2, aku ajak dorang g dataran shah alam kot namanye, heheh, kawasan tu agak basah sbb br lps hujan, so agak terhad nak gerak, shoot sikit2 je, tp dorang mmg sporting oh, thx girls, hehhe

*sengaja edit camni,sile komen yahh


Thursday, 10-Jul-2008 13:47 Email | Share | | Bookmark
Aizat,FIKIRLAH by Redeoscape


Quote:

lagu yang best dari Aizat x-student AF5, so far lagu dier mmg best2, clip ni rewan ishak from radeoscape yang buat, something new n different from local production, credit to them, kalo nak tgk the making video ni cr kat youtube, chorus lagu ni mmg catchy, cakap banyak x guna korang tengok je clip ni, then bagi comment ok.

*camne dier ni leh kurus eh?x adil tul,hehhh, one more thing perasan tak fadphotoplay dalam clip ni? artis skrg ko fad, hehee


Wednesday, 9-Jul-2008 14:34 Email | Share | | Bookmark
Nazri+Yanti JUN22,2008 RECEPTION









hpp ho!

meng'wedding'kan diri, hehhee, after meng'wedding'kan diri, meng'edit'kan wedding, next meng'upload'kan photos, hahaha, last2 mem'biol'kan diri, heh, meraban je, wedding ni so far wedding paling jauh aku pernah buat, dekat johor beb! adalah dalam 3 jam lebih aku drive, hehehe, tipu je, moqh ngan mas je yang drive, kesian depa, ti ak blaja pandu kereta manual ye bos, kitaorg gerak dengan pengantin sekali, from kl sampai johor, macam biasa majlis ringkas tp meriah, makanan best, "makan je tau, gamba kene best gak!!!"kata moqh*dialog rekaan semata-mata, heheh, ambil gamba mmg fun, tp kene fokus n alert etc, byk aku belajar dari moqh n mas, n byk yang perlu aku baiki, handle camera pun x mantap lagi, dush satu kali...keep moving on dudu!!!

trillion thanks to Mukhriz Latif senior photographer of candidsyndrome coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net