HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Jun-2008 19:13 Email | Share | | Bookmark
Preview MBS batch 08 reunion@PD+musim menge'flare'







Quote:
hpp ho!

finally semalam ak dah pas gamba2 ni kat tuan dia, act ni gamba2 reunion dak MBS Port Klang tahun 98 kat Port Dickson 15 Jun lepas, maksudnya da 10 tahun lah sejak dorang tinggalkan primary school dorang, lama tuuu, reunion ni dapat kumpulkan lebih 20 orang...ke kurang? ntah, lupa den, sbnrnya bab angka yang ak confuse nih, tp lebih kepada kelakar dari confuse lah, x habis gelak kalo aku teringatkan reunion ni sbb yang datang adalah dalam 4 orang perempuan dan dalam 15,16 orang lelaki, ak join reunion ni sbb orang kuat reunion ni member ak, so datang jd official photog la katanya, hehehe, best gak shoot reunion ni, leh wat ala-ala potraiture, byk gak aku explore, tp still x puas lg, nextime kene try lagi, heheee, tq banyak2 pada ahli lembaga reunion sebab makanan dan penginapan aku ditaja, weeeeeeeeeeeeeeeeee


Thursday, 26-Jun-2008 09:37 Email | Share | | Bookmark
FINALLY-part1



hpp ho!

FINALLY, finally pe?...Read more



Friday, 20-Jun-2008 16:57 Email | Share | | Bookmark
trapped in colours.



Quote:
another attempt on komersial photog?fashion photog?, kali ni try edit style fashion photog, byk main on skin retouching, ok x? ohhh, btw ini lah dia publicist aku, hehhhh, Farid Badrul Hisham a.k.a Ah Chong a.k.a kulatKAH, dia ni merangkap gak jiran lama aku, hahaaa, rajin singgah fp ni, rajin gak bg komen, dia gak byk carikan aku job, thx dudu.

photo ni masa on the way balik rumah dari reunion kat PD, dlm perjalanan nak ke stesyen minyak, ada satu kedai pengiklanan, kedai tu tutuplaa, cuti weekend kot, dia punya pintu colourful, mmg kewl, kalo wat potraiture wedding ok gak, heeh, tp sbnrnya aku dah lupa apa nama tpt ni, nnti aku ingatkan balik, weee

*Ah Chong - weyy, muka mintak sepak wey, hahaha



Wednesday, 18-Jun-2008 20:21 Email | Share | | Bookmark
Fahrul&David-Shah Alam,Selangor-04.05.08



























hpp ho!

kali ni wedding 'mat salleh' pertama aku, Fahrul&David, act separuh mat salleh, sebab pengantin perempuan orang melayu, hehe, David ni asal USA, diaorang bertemu masa sama-sama belajar kat University of Wisconsin, Madison, tp mula berkenalan masa join satu program yang university anjurkan dekat Paris, myb kuasa Eiffel Tower kot, hehee, kalau dah jodoh, x kira lah apa bangsa, warna kulit, warna rambut, warna mata, pasti berakhir di jinjang pelamin, majlis ni simple je, akad nikah berlangsung kat Masjid Besar Shah Alam, pengantin perempuan bersiap kat rumah, pengantin lelaki bersiap dekat Blue Wave Hotel, br je kejap shoot pengantin perempuan make-up, moqh suruh aku ngan mas shoot pengantin lelaki bersiap, so mmg x byk shot mase pengantin perempuan tengah bersiap, yang paling best kali ni 1st time gak aku wat potraiture dalam masjid, agak lama gak la sesi potraiture, memang best, kepada Fahrul & David aku ucapkan semoga berbahagia selalu, esok dapat anak mesti comel-comel anak korang, pan-asia, hehehe

trillion thanks to Mukhriz Latif-ML senior photographer of CS coz allow me to tagged him, thx BOS!

Quote:
kali ni aku x upload banyak gamba tp aku byk eksperiment on editing, sj tukar2 style, kalo bole nak try macam2 style editing mcm idola aku sorang tu, so guys silelah tinggalkan komen yeah, komen tu ibarat makanan bagi aku, kalo xde komen aku lapar, hehehe, tp ok gak, boleh kurus, hehee, next, myb aku nak edit n upload gamba reunion budak-budak sekolah MBS Port Klang kat PD hari tu, wedding ada 2 lagi x upload, see you guys later, keep moving on dudu!




HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
email : afiidzz@yahoo.com
yahoo massenger : afiidzz



Sunday, 15-Jun-2008 21:20 Email | Share | | Bookmark
happy father's day



Quote:
semalam 15 Jun, satu dunia menyambut hari bapa, so dikesempatan ini aku nak mengucapkan happy father's day kepada semua bapa-bapa diseluruh dunia especially to my dad Hj Kamaruddin bin Harun, terima kasih kerana membesarkan anakmu yang degil dan keras kepala ini, pesan dan nasihat ayah akan selalu alang ingat, cuma kadang2 terlupa, selalunya banyak terlupa la dari teringat, hehehe, semoga satu hari nanti alang dapat membalas jasa-jasa ayah, InsyALLAH.
"YOU ARE THE GREATEST AND HANDSOMEST FATHER ON EARTH"

*credit to salleharon's fotopage, where i found this clip.


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net