HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Jun-2008 02:26 Email | Share | | Bookmark
Shaliza&Matt-Batu Arang,Selangor-18.05.08

 
 
 
View all 30 photos...






hpp ho!

kembali mengupdatekan entry2 wedding, more 2 comes, busy lately with exam, ulang alik dari klang ke sabak, nasib baik la 2++ hours je, kalo 4,5 jam parah gak nak ulang alik, minyak pun dah naik harga, aduyai, Alhamdulilah semua dah selesai, hopefully xpayah lg ulang-alik dan yang paling penting xde lagi xtra sem lepas ni, keep moving on dudu, weeeeeeee

entry kali ni, majlis pernikahan shaliza&matt, kg melayu, batu arang, selangor, majlis ni simple je tp meriah ditambah ngan pengantin yang havoc gile, rasa macam dah lama je kenal ngan diaorang, sempoi, you guys rawkkk!!!, tp yang paling xleh lupa about majlis pernikahan diaorang ni, khutbah kadi yang agak panjang, byk2 majlis pernikahan yang aku pergi, so far ni upacara akad nikah yang paling lama sekali, sampai pengantin lelaki kebas kaki lepas lafaz nikah, heheeee, tp apa2 pun semuanya selamat disempurnakan, once in a life time je bro dengar khutbah dari kadi, hope once je lah, heheee, congratulation diucapkan to both of you, nanti aku updatekan reception diorang lak, hunggu!!!!

trillion thanks to Mukhriz Latif-ML senior photographer of CS coz allow me to tagged him,uyeahhh



HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
email : afiidzz@yahoo.com
yahoo massenger : afiidzz



Saturday, 7-Jun-2008 08:50 Email | Share | | Bookmark
topic for the day:pregnancy



hpp ho!

topik hari ini kehamilan, heheeeee, xde lah nak bincangkan isu kehamilan, cuma nak cerita benda-benda berkaitan je, rasa-rasa dalam gamba atas tu sape yang tengah hamil?, hahaha, jawapan yang agak senang, sudah nyata dan jelas, hahaha, xde lah, main2 je, xde sape pun yang pregnant, saja je, yang tengah pakai baju hijau tu my sister, yg lain tu kawan2 dia, lokasi???, rahsia, hehee

sebenarnya nak wat entry pasal our 'upcoming' family members, members???, uyeahhh, tahun lepas my family dapat seorang ahli baru, muhammad akid, my brother punya anak, dah nak masuk 8 bulan dah, dah pandai bertahlil, tunjuk bintang, dan menyahut kalo orang panggil nama+dah pandai tepuk tangan+makan ice cream ngan nasi butter, hahahah, advance budak ni, nanti aku upload gamba latest dier

hujung tahun lepas lak my sister, fauzus kahwin, dah nak 6 bulan lebih dah dia kahwin, dah pregnant dah pun, cite pasal dier pregnant ada mende kelakar nak cite ngan korang, citenye camni, satu pagi...Read more

Quote:
mase nak pilih gamba ats tu, tanya my sis dia suka yang mana satu antara tiga, mula2 aku x pilih gamba tu sebab nampak perut dia yang besar tu, bile suruh dia pilih, dia pilih yang ini, alasan dier gamba yang lain nampak lemak yang kat belakang, yang ini x nmpak, sebab beg cover lemak tuh, hahahahaha, sengal pun adaa


Thursday, 5-Jun-2008 14:29 Email | Share | | Bookmark
Op&Yani-Majlis Pertunangan-25.05.08

 
 
 
View all 48 photos...





hpp ho!

minggu yang agak busy dan penat, hectic, hahhaa, byk fikir kot, wedding, nak edit gamba, final exam lg, tp kene buat gak, busy maknenya baguslah kan, esok2 xde keja xbest lak, hehheheeee, ni pun ada 2 paper lg next week, lets pray for me yeeeah, hope boleh jawab ngan baik, InsyALLAH

back to business, wakaka, kali ni my own job, majlis bertunang my cousin, Op, with her fiance Yani, dah bertunang dah cousin aku sorang nih, majlis diadakan kat rumah Yani di meru klang, majlis simple tp meriah, event ni kejap je, 2 pihak bincang2 kejap je pastu terus sarung cincin, express, heehehh, lupa lak nak tanya bile diorang kahwin, xyah lama-lama la Op, karang diambil orang, hahaha, ape2 pun congratulation man!, dah boleh start kumpul duit tuk majlis kahwin lak, hehehhee

Quote:
makin lama dah makin clear, next generation dalam family dah start kahwin, tunang, dapat anak, makcik-pakcik lak makin berumur, family makin besar, cousin-cousin yang dulunya sama-sama kecik dah membesar, walaupun rasa happy, tp sedih gak la, my sister pun dah kahwin tahun lepas, bulan depan nak pindah rumah lak, sob...sob...sob, tp pindah belakang rumah je lah, hahahaa



HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
email : afiidzz@yahoo.com
yahoo massenger : afiidzz



Friday, 23-May-2008 16:52 Email | Share | | Bookmark
mobile.photos



Quote:
best beb, main kamera handphone, kalo de idea, capai je n snap, currently tgh kumpul duit nak beli phone baru, phone yang sekarang ni dah berkulat, hahahahhaa

*cuba teka apa yang aku try wat kat gamba ni? sapa teka betul aku bagi hadiah, act jawapannya dah tertulis kat dlm gamba tu, tp x clear, korang teka je lah, hahahaaa


previous
01
02





Thursday, 15-May-2008 16:55 Email | Share | | Bookmark
sedikitbuahtanganLOMO-hpplomo


flying colours.


save our earth.


H for hpp!


its me=)


londonG bridGe is fallinG donG


fisheye2+sensia200 n provia100F
Cross Processed


Quote:
come join us at lomokids.com and 'beramah mesra' with our hawt lomographers,heheee



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net