HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-May-2008 19:18 Email | Share | | Bookmark
Fariz&Naziha-Reception-Melaka-3 Mei 2008

 
 
 
View all 38 photos...






hpp.ho!

entry jam 4.06 a.m, cam x best je nombor tu, heeee, sebelum nak bertolak balik ke Starbuck Bernam settlekan entry ni dulu, kali ni reception Fariz&Naziha kat Melaka bandaraya besejarah, kali ni pergi berdua je dengan moqh since kereta mas problem, majlis yang simple tapi meriah with superb foods, heheee, the interesting part mase shoot potraiture kat bandar hilir, mmg best, banyak tempat2 menarik, paling menarik Jonker Street, byk bangunan yang ala-ala kopitiam dan bangunan cool yang lain, couple ni memang sporting, sentiasa ready tuk di shoot, sampai peluh2, aku pun berpeluh gileee,hahahaaaa, habis busuk kereta moqh, anyway to Fariz&Naziha, congratulation, semoga bercinta selalu dan dikurniakan anak-anak yang cumil-cumil, heehee

trillion thanks to Mukhriz Latif-ML senior photographer of CS coz allow me to tagged him,uyeahhh



HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
email : afiidzz@yahoo.com
yahoo massenger : afiidzz



Monday, 12-May-2008 11:49 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother's Day

Boys II Men - A Song For Mama

You taught me everything
And everything you've given me
I'll always keep it inside
You're the driving force in my life, yeah

There isn't anything
Or anyone that I could be
And it just wouldn't feel right
If I didn't have you by my side

ohh You were there for me to love and care for me
When skies were grey
Whenever I was down
You were always there to comfort me
And no one else can be what you have been to me
You will always be
You will always be the girl in my life for all times

*Chorus*
Mama, mama you know I love you
Ooh you know I love you
Mama, mama you're the queen of my heart
Your love is like
Tears from the stars (yes it is)
Mama, I just want you to know
Lovin' you is like food to my soul
Yes it is, yes it is (ooh), yes it is, yes it is, yes it is

You're always down for me
Have always been around for me even when I was bad
You showed me right from my wrong (yes you did)
And you took up for me
When everyone was downin' me
You always did understand
You gave me strength to go on

There was so many times
Looking back when I was so afraid
And then you'd come to me
And say to me I could face anything
And no one else can do
What you have done for me
You'll always be
You will always be the girl in my life (ooh)

*Chorus*
Mama, mama you know I love you
you know i love you (2x)
Ooh you know I love you
Mama, mama you're the queen of my heart
Your love is like
Tears from the stars (yes it is)
Mama, I just want you to know
Mama i just want you to know
Lovin' you is like food to my soul

*Bridge*
Never gonna go a day without you
Fills me up just thinking about you
Could never go a day without my mama

*Chorus*
mama you know I love you
Ooh you know I love you
Mama, mama you're the queen of my heart
Your love is like
Tears from the stars
Mama, I just want you to know
Lovin' you is like food to my soul
Lovin' you is like food to my soul
Ooh, yeah yeah
You are the food to my soul
Yes you are, oh


Quote:
kepada semua ibu-ibu di dunia i would like to wish Happy Mother's Day and to my mother Hjh Rafisah bt Murad, tq a lot ibu, u are the GREATEST MOTHER on EARTH!!! i l o v e y o u


*sory terlewat wish 1 hari,weeeee


Sunday, 4-May-2008 17:29 Email | Share | | Bookmark
c o m i n g s o o n g!



Quote:
Pertama, air mata dara yang tidak berdarah, tujuh tempayan banyaknya..."
"Kedua, pinang, bukannya kahwin kerana tidak tua, merah darahnya, tujuh tempayan banyaknya..."
"Ketiga, merangkak bebas di daratan, darah juga kehendaknya, sifatnya, tujuh dulang banyaknya..."
"Keempat, terbang bebas di udara, darah juga kehendaknya, sifatnya, tujuh dulang banyaknya..."
"Kelima, darah putih rakyat untuk menambat darah kuning raja dari tapak ke takhta..."
"Keenam, darah merah rakyat untuk menambat darah kuning raja dari tapak ke takhta..."
"Ketujuh, darah seguntal tetap mengalir, badan bersilih menanti, sebatil..."

to be continue...


Thursday, 1-May-2008 12:52 Email | Share | | Bookmark
Nadia&Azwan-Majlis Pernikahan-Dewan Perdana Felda-26 April 2008

 
 
 
View all 34 photos...








hpp ho!

yeh yeh,sempat gak upload dalam minggu ni, a week after the event, walaupun saat dan tika entry ni dibuat mata dah sayup-sayup nak tido,heeeee, event ni berlangsung di Dewan Perdana Felda, mula2 ingatkan reception rupanya solemnization, majlis yang meriah, Pak Abu pun ada, sape Pak Abu???...wedding planner tu lah, sekali lafaz je couple ni selamat diijabkabulkan, after majlis kitaorang gi rumah Nadia kat Taman Melawati wat potraiture, rumah dia de mini garden yg best, siap de gazebo ngan kolam ikan, after reception couple ni akan ke Rome&Venice for their honeymoon, baik-baik jalan ye, ape2 pun diucapkan selamat pengantin baru semoga cepat dapat anak

thanks again to Mukhriz Latif-ML senior photographer of CS coz allow me to tagged him,uyeahhh



HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
email : afiidzz@yahoo.com
yahoo massenger : afiidzz


Monday, 28-Apr-2008 09:35 Email | Share | | Bookmark
c o m i n g s o o n g!!!



Quote:
belum upload da tamat???hehehee,naikkan teaser dulu, nanti aku upload lain-lain, teaser ni for majlis pernikahan Azwan&Nadia dekat Dewan Perdana Felda, congratulation guys, selamat pengantin baru

thanks again to Mukhriz Latif-ML senior photographer of CS coz allow me to tagged him,uyeahhh




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net