HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Apr-2008 03:43 Email | Share | | Bookmark
pil rajin?

Quote:
doakan aku rajin wat entry2 yang tertangguh, jap lagi nak g farmasi nak beli pil rajin, ubat kepada penyakit malasssss,ade ke pil camtu???, harap2 adee kalo xde harap bakal2 doktor leh invent ubat camtu...weeeee

*tetiba teringat kat DORAEMON,alangkah baiknye kalo dier de dalam almari akuu...


Sunday, 27-Apr-2008 17:22 Email | Share | | Bookmark
b o o l i n g



Quote:
last week malik call,"mok jom main boling kat pas,awe ade", act malam tu igt nak lepak rumah je, nak layan APM(anugerah planet muzik), malik suruh ajak alin sekali, mula-mula mcm malas tp awe datang dari Perak tuu, jauhhh, dia tidur umah malik, at last aku pergi, rupanya yop pun ade, fyi alin ngan awe my roomate kat PSIS, roomate plg wicked kat duniaaaaaaa, kobe je xde, buat spoil roomate gathering tul!, so malam tu fight between dua negeri, Perak n Selangor, semua main lebih kurang je, markah cp2 je,heheeee, cuma malam tu bola kona aku menjadi lak

in the photo*
from left, alin, awe, yop n malik
*awe baru lepas involve ngan projek bridge kat Langkawi, bridge tu runtuh siap masuk paperrrr, kelakar jee, jadi bahan, dugaan je tu we, pengalaman beb


Saturday, 26-Apr-2008 18:44 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan-Nazrul&Zila-Klang-12.04.08

 
 
 
View all 64 photos...









hpp ho!

hye para pembaca, hahahaa, ade ke pembaca? entry kali ni for majlis pertunangan Zila&Nazrul kat klang, cute couple, hehehee dgr-dgr diorang ni kenal mase kerja sama-sama kat Port Klang, majlis yang simple tapi teramat lah meriah dengan makanan , kawan2 zila mmg sporting, suka bergambar n posing, majlis petang tu sekali dengan acara potong kek...potong kek???heheee,bukan couple potong kek,tp hari jadi adik Zila n beberapa orang lagi yang sambut birthday in April, to Nazrul&Zila, selamat bertunang, cepat2 lah kahwin dan buat anak, weeeeeeeeeee



HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
email : afiidzz@yahoo.com
yahoo massenger : afiidzz


Saturday, 19-Apr-2008 19:54 Email | Share | | Bookmark
selamat beribadah ayah n ibu!


Quote:
Assalamualaikum semua,entry ni dibuat khas for my parents yg gi umrah for two weeks,b4 menunaikan ibadah umrah diorang singgah mesir for honeymoon,hehehee

hope they selamat pergi dan pulang,dan sama-sama kita doakan kesihatan mereka,dah rindu dah niii,selamat beribadah ayah n ibu


*lambat wat entry ni sbb flickr cam de problem,28 april ni diorang balik la


Tuesday, 8-Apr-2008 11:39 Email | Share | | Bookmark
Herni&Shahrul,Reception,8Mac2008

 
 
 
View all 36 photos...







hpp ho!
THE SAGA CONTINUE...

kali ni reception tuk wedding Herni&Shahrul lak, majlis yang simple tp meriah,wedding ni same day ngan hari rakyat Malaysia keluar mengundi so petang tu couple ni pergi mengundi untuk kawasan Kajang, for Herni&Shahrul, selamat pengantin baru n cepat2 buat anak,heheheee

thanks again to Mukhriz Latif-ML senior photographer of CS coz allow me to tagged him,uyeahhh



HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com
ym id:afiidzz


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net