HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Mar-2008 01:41 Email | Share | | Bookmark
COMING SOON!!!


Quote:

STAY TUNE!!!

Hpp


Friday, 28-Mar-2008 14:28 Email | Share | | Bookmark
another UPMwithLOMOKIDS siries


Quote:
act banyak lagi gamba tp x edit lg,kemalasan melanda,hahaaa,malas xde ubat cik apis!!! btw tengs pada cik ca sbb wat larian sampai naik ke bukit,hyper gile dier nih,hehee

previous UPMwithLOMOKIDS siries,click here

disclaimer:pic ats nih bukan amik pakai cam lomo,cuma dishoot mase outing with lomokids.

Hpp



Thursday, 27-Mar-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
Solemnization,Herni&Shahrul,7Mac2008

 
 
 
View all 29 photos...



hpp ho!
b4 start nak tanye skit,cupcakes kat atas tu nampak macam 'nombor 7' x?hehehee

kali ni entry majlis pernikahan Herni&Shahrul kat Kajang,act dah pernah sampai kat area tu 3,4 kali da b4 sbb my roomate stay kat area tu,tp x pernah ambik tahu jalan nak kesana sebab selalunya my roomate yg drive,so that day sampai lewat sikit,heheheee,sory bos...

Majlis ini berlangsung dgn ringkas tapi meriah,yang pasti makanan dier memang sedap,briyani gam dier fuhhh pastu ade air blackberry n cupcakes,hahahaaa,nasib baik datang nak kerja bukan nak makan,kalo x da habis daaaa semua ,lagi satu yang sangat sangat special about majlis diorang ni adalah keesokannya adalah hari bagi rakyat Malaysia keluar mengundi,PILIHANRAYA beb!!!mmg excited,so the plan memang moqh nak shoot diorang dekat pusat mengundi,so kalo u guys nak tgk pics mase mengundi,stay tune kat fp ni ok!!!

again i would like to thanks Mukhriz Latif(ML) and candidsyndrome(CS) becoz of the opportunity,i really appreciate it,banyak gile benda baru yang aku belajar,really looking forward for the next task!


Saturday, 22-Mar-2008 21:35 Email | Share | | Bookmark
on rollercoaster!!!



Quote:
akid n papalang on rollercoaster!!!hahahahaaa


Friday, 21-Mar-2008 22:30 Email | Share | | Bookmark
COMING SOON!Solemnization,Herni&Shahrul



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net