HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 15-Oct-2008 20:16 Email | Share | Bookmark
itik bertelur ayam menetas...welcome to the club 02!



air pasang dalam surut pukul lima...
nyonya bangun pagi siram pokok bunga...
pokok bunga melur tanam tepi pantai...
itik bertelur ayam menetas...

to be continue...

------------------------------------------------------------------

ALHAMDULILLAH...
13 October lepas bersamaan hari isnin, tepat jam 12.40 my sister selamat melahirkan baby boy seberat 2.1kg, b4 this aku ada cerita yg my sis kene stay kt hospital sampai bersalin sebab air ketuban dia bocorkan, supposely week 36 dia pregnant dia kene deliver baby tp baby x sabar2 nak keluar, week 34 6 days da keluar da, tp baby dia pre-mature sbb baru 7 bulan, so kene tahan kat hospital dulu, selang sehari dua camtu baby kene demam kuning, tp dah ok dah, dah boleh bawak balik rumah, tp lps 2,3 hari kat rumah rupanya demam kuning tu belum pulih, so kene duduk hospital lagi.....

tapi hari ini Ahmad Irfan Fitri dah sihat dah! dah boleh balik rumah, hopefully demam kuning dia dah pulih sepenuhnya, ptg tadi baru sempat amik gamba dia, tetiba je rasa nak amik gamba, igtkan nak tunggu sehari dua lagi sbb dia baru sihat kan, kasi up satu dulu kat sini, the rest later ok!.........lepas ni xde dah gamba akid, gamba irfan je lah.......heheheheheheheh


welcome to the club, Ahmad Irfan Fitri bin Muhammd Azmil Fitri!!!!....elok lah tu, lahir pun bulan Syawal, hehehe



related entry
welcome to the club 01!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net