HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp™ photoblog

By: hafidz kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 29-Nov-2008 14:40 Email | Share | Bookmark
ohCONVO!


*photos taken at the Bagan Nakhoda Omar, that was a real sunset dudu!, credit to alin for the hands


babak berikut berlaku lebih kurang 2 pagi...di depan pintu pagar Politeknik Sultan Idris Shah...


"kobe, ko turun sorang arrr jumpa pak guard..." kata kami sepakat

"ok" balas kobe

bla...bla...bla...balakrishnan...



dr jauh gaya mcm pak guard x bagi masuk, aku, alin ngan intan pun turun 'ayat' pak guard tu...alin adalah seorang lelaki ye..


"x boleh masuk, pensyarah kamu x bagi..." hujah pak guard no1

"tadi pun ada orang masuk, pensyarah kamu halau, dia tunggu kat dalam, kat tepi tasik..."hujah pak guard no2

"tolong la bang" rayu kami

"x boleh, kamu masuk ni nak duduk mana?" tanya pak guard tu lagi...

"kami dah deal ngan member kami nak duduk bilik dia" balas kitaorang

"asrama dah penuh........" pak guard no1 berdalih

"x bang...kitaorang dah bagitau member kami dah..." jawab aku

"abang bukan xnak bg, nanti kene tangkap ngan pensyarah, kami yang kene jawab...korang tidolah mana2..."hujah pak guard no1 lagi

"kitaorang lelaki 3 orang bang, perempuan sorang, kalau tido mana2 nanti apa orang kata...kitaorang x dapat masuk xpelah, tp bagi kitaorang hantar yang perempuan ni masuk..." balas kitaorang

"bla...bla...blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" balas pak guard no1&no2


dengan hampehnye pak guard tu tetap x benarkan kitaorang masuk...@#$%^## betul...

erm.....kitaorang putus asa, akhirnya kitaorang mencapai kata sepakat...

...TIDO DALAM KERETA DEKAT PETRONAS...

maka pada pukul 2.30 pagi kami berempat tidur dengan 'lena'nya dalam kereta atoz aku...esok pukul 6.30 dah kene masuk dalam, ada rhearsal convo...sebelum tido sempat gak kitaorang sumpah seranah pak guard tadi, hehehehee

-------------------------------------------------------------------------

mmg xleh lupa kejadian tu, hahaha, sbnrnya b4 that incident kitaorang lepak makan ramai2 kat tanjung karang, after that masing2 separate, ada yang sewa homestay n de yang tido umah member, tu yang sampai lewat kat poli...b4 cite pjg2, aku nk minta maaf kat all my ex-coursemate sbb lewat keluarkan our convo photos, sory guys, seronok jumpa korang semua balik, hilang rindu, hahaha, rindu ke?, convo mmg best, macam2 perasaan ada, happy, sedih, terharu, satu je x best, aku kan budak 'repeat' paper, so aku x duduk with my original coursemate, kene duduk with my 'repeat' paper class, tp nasib baik my name start with 'A', so dekat gak with my original coursemate, tu pun 7,8 orang je, yang lain kat row lagi satu, nasib baik ade hasif n black layan aku borak

sepanjang majlis tu muka my parents asik keluar je kat screen sbb diaorang duduk paling depan kat tempat ibu-bapa, semangat ni, datang awal2 nak tgk anak diaorang convo, thx ayah n ibu, hehehe, thx gak to my sister, ayuni, coz datang walaupun xleh masuk dalam dewan, n thx to angah n abang mell for the flower, really appreciate it

act x byk pun yang sempat aku shoot, igt nk shoot byk2, tp msg2 bz, nak pulangkan jubah, amik cenderahati, amik sijil plus hari lak agak panas, malas nak dera korang lama2, masing2 dah penat, hehehehe, enjoy the photos n aku gak telah merajinkan diri wat slideshow khas tuk korang, congratulation guys! ti kalau masing2 free leh la wat gathering, gi karaoke ke...karaoke malam b4 convo tu havoc gile! kedai tu cam kita punya lak, yang x tahan 1st time aku tengok daeng menari tarian jawa ala2 makyong....hahahahah














*cuba spot ape yang dibaling selain songkok kat gamba atas ni...ko mmg wicked aaa mizah montel! i loike!




*masa semester 7 dulu, on my way from klang to sabak bernam for class selalu keluar lagu 'hampir kesitu' by 'mendua' kat hot fm, lirik dia macam kene je ngan situasi aku time tu, each time aku dgr aku rasa sedih then macam2 perasaan timbul, hehehee, tu yang aku guna dlm slideshow ni...
korang kena tgk sampai habis kalo nak tgk ucapan khas dari mak jah ngan fatin, hehehee


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net